TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er behandlingerne så billige ?
Helt enkelt fordi udgiftsniveauet i Ungarn er betydeligt lavere end i andre lande i Europa. Dernæst udnytter Kreativ Dental stordriftsfordelene, ved at have alle faggrupper samlet et sted. Apparatur og klinik bliver udnyttet optimalt. Klinik og laboratoriet har åben hver dag fra 7.30 - 19.00 eller så længe, der er behov. Der er lukket i weekenden.

Hvor meget kan jeg spare ?
Der kan ca. spares mellem 60 - 70% i gennemsnit i forhold til danske priser, da man ikke kun skal sammenligne de forskellige behandlinger, men også tænke på de mange gratis ydelser der er. Desuden har klinikken behandlinger, der sjældent gives i Danmark. Se prislisten.

Eks. en tandkrone i Danmark koster typisk mellem 5.000 - 6.500 kr. En tandkrone i Ungarn - af bedste kvalitet i fuld porcelæn - koster 3.300 kr. uden yderligere ekstraudgifter - se "gratisydelser" under priser. Alle priser er vist uden tilskud fra Den offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen DANMARK, hvorfor disse selvfølgelig skal fratrækkes.

1 Implantat inkl. krone koster i Danmark typisk fra 15.000 - 22.000 kr. Priserne svinger meget. I Ungarn er prisen ca. 7.150,-. Prisforskellene er store uanset behandling - se prisliste.

De fleste behandlinger kræver normalt flere besøg hos tandlægen i Danmark - det klares for mange ved ét besøg i Budapest, hvorfor man også sparer tid, samtidig med, at der bliver rigelig tid til at holde "tandferie".

Hvad sker der, hvis noget går galt?
Klinikken har selvfølgelig ansvars-/patientskadeforsikring og giver også skriftlig garanti på deres behandlinger på dansk - se under "Garantier".

Hvor længe varer tandbehandlingerne ?
For kroner og broer er 5 fulde arbejdsdage tilstrækkelig v/3-4 kroner. Fuldbroer og kombinationsarbejde som broer/delproteser tager dog lidt længere tid. Implantater 2-3 dage, parodontoseoperationer 2 dage. Læs mere om de forskellige behandlinger under "Behandlingstilbud".

Hvornår skal man bestille tid ?
Der er travlt på klinikken, hvorfor vi anbefaler at der bestilles tid, så snart beslutning om behandling er taget. Kontakt Tandrejser på telefon +45 51 78 00 04. Her på hjemmesiden er der altid en opdateret kalender med ledige behandlingstider. Ved at bestille i god tid, er der som regel også billige flybilletter.

Kan jeg bruge en tandlæge i Danmark efter et tandlægebesøg i udlandet?
Ligesom du kan skifte mellem danske tandlæger, kan du også gå til en tandlæge i Danmark, efter at du har været hos en tandlæge i udlandet - svaret er fra Dansk Tandlægeforenings hjemmeside.

Jeg er gravid - kan jeg modtage tandbehandling ?
Kreativ Dental behandler ikke gravide, da faren for forsterskader er for stor p.g.a. røntgenstrålerne.

Den Offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen "danmark"
Den Offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud til tandbehandling på lige vilkår som i Danmark. Din faktura bliver udskrevet med ydelsesnummer, så du kan få refusion fra din bopælsregion, når du er kommet hjem.