TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Gnathologisk behandling

Gnathologisk behandling - Korrektion af bidefuntionen.

Væk med bideskinnen ....

Gnathologi er et specialområde indenfor tandbehandlingen.
Den beskæftiger sig med korrekt tillukning af tænder (artikulation eller occlusion), så de to tandrækkers overflade, kæbeledene og tyggemusklerne passer sammen.

En forkert tillukning af tænder (bidefunktion) kan give mange ubehagelige problemer som tandpine, neuralgisk ansigtssmerte, søvnforstyrrelser, ødemer under øjnene efter opvågning, overbelastning af tænderne o.s.v.

Patienten lægger oftest ikke mærke til de to leds forkerte tillukning, og tandlægen er tit heller ikke i stand til at registrere den manglende occlusion i løbet af en enkel undersøgelse. Hos Kreativ Dental får du mulighed for at få foretaget måling og aftryk med deres specielle instrument, så de kan give dig en korrekt bidefunktion i forbindelse med din behandling. En korrekt bidefunktion er også medvirkende til, at f.eks. tandprotetisk arbejde understøttes, fungerer og holder.

Efter behandlingen vil mange opleve, at de ikke længere skærer tænder i søvne og spændinger i nakke og skuldrer er blevet mindre eller helt forsvundet, da belastningen på tænderne er blevet normaliseret. Behandlingen kan medfører forbigående ømhed i kæbemusklerne et par dage. Vi har selv fået behandlingen, og kan varmt anbefale den.

Instrumentet bruges, i forbindelse med, der tages aftryk til kroner, porcelænsindlæg, broer og proteser. Fremstillingsprocessen af kroner og proteser kræver nu større præcision og tager derfor længere tid, hvorfor prisen for behandlingen er 3.500 kr.

Ovenstående problemer løses oftest i Danmark med en bideskinne, som skal bruges om natten.


Arcus Digma 2

Arcus Digma 2 from KaVo

Arcus digma II er et nyt unikt edb-system fra det tyske firma KaVo, som giver tandlæger og teknikere hos Kreativ Dental et enestående redskab, når det kommet til at skabe det perfekte bid efter en tandbehandling.

Blandt andet giver Arcus digma II et unikt indblik i situationen (diagnose) af begge kæber, samt situationen for alle musklerne, som på en eller anden måde har indflydelse på underkæbens bevægelser.

Arcus digma II er et uundværlig værktøj, når der skal laves proteser, implantater kroner og broer. Dette system har evnen til at placere højre og venstre underkæbe matematisk og digitalt korrekt.


Vores Priser