TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Behandling Tandlægeskræk

Tandlægeskræk - Smertefri Behandling

Tandlægeskræk er et kendt fænomen - også i Budapest. Det er ikke noget, man skal skamme sig over - tværtimod Ca. 40 % af alle mennesker lider i større eller mindre grad af tandlægeskræk. Tal åbent om det, så de kan hjælpe dig over den. Vi er meget bevist om denne fobi og har gjort alt for at hjælpe vores patienter, et eksempel på dette er da den nye klinik blev bygget blev der installeret et specielt filter i ventilationssystemet som totalt fjerne "lugten" af tandlæge. Så du vil opleve dit besøg i tandlægehuset, som et besøg i enhver anden "normal" bygning.

Kreativ Dental yder smertefri tandbehandling, og vil gøre alt for, at dit tandlægebesøg bliver så behageligt som muligt.

Laserterapi
Kæbe og tandkød laserbehandles. Laserbehandling bruges i forbindelse med heling af tandkød, eller tandkødsbetændelse hvor bakterier har forårsaget betændelsen.

Smertefri boring (KCP)

Bedøvelse - GARANTERET smertefri med Wand også kaldet for "TRYLLESTAVEN"
Al bedøvelse laves med dette helt fanstastike system, som garantere smertefri bedøvelse. Det er slut med de gammedags sprøjter. Spørgsmålet er hvem der er mest glad for Wand "tryllestaven" – patienterne eller tandplejepersonalet?
Fra en spørgeskemaundersøgelse blandt vore kunder kan vi bl.a. cirere følgende: "Fantastisk" "Uundværlig" "Trylleri" "Super god" "Wand(erful)" "Revolutionerende" "Toppen" "Strålende" "Kanon" "Det bedste som er sket inden for bedøvelse" og "Magisk".

Lattergas
Der gives lattergas, til dem som er bange.

Tandlægeskrækken forsvinder fordi ....
Hele atmosfæren på klinikken gør, at man føler sig tryg, fra første øjeblik. Selv patienter med stor tandlægeskræk har udtalt, at skrækken hurtigt forsvandt.

Dette fordi, hele personalet udstråler varme og omsorg, for deres patienter. De taler også meget med deres patienter, og følger dem, selv når de holder "tandferie". Patienter, som har fået store operationer, kan få smertestillende medicin med på hotellet - gratis. Det er dog sjældent det bliver brugt. Er det nødvendigt med anden medicin, som f.eks. pinicilin, udleveres dette også - gratis.