TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Behandling Kombi-arbejde

KOMBINATIONSARBEJDE - BROER OG DELPROTESE

Delprotese - (partial denture)
Hvis du stadig har dine egne fortænder i behold og f.eks mangler kindtænderne (eller omvendt) kan en løsning være en delprotese. Delprotesen hæftes på en metallskinne, som er monteret på broen med et klikksystem og passer perfekt.

Da tandlægehuset har alle faggrupper ansat på såvel klinikken som i laboratoriet, er de i stand til at udføre såvel tandprotetisk arbejde samt store kombinationsarbejder med præsition. Opholdstiden er ved sådanne store arbejder 10 - 12 dage, som kan deles op ad 2 omgange (5 + 3 dage) indenfor en periode på 3 uger.

Arbejdet går først i gang, når alle faggrupper har godkendt aftrykkene. Der justeres i hele behandlingsperioden, ligesom patienterne prøver arbejdet efterhånden som det skrider frem. Denne arbejdsform sikrer, at det hele passer, når arbejdet er færdigt.

Delprotese/kroner - v/svært tilfælde af parodontose (Andet eksempel, se bund)

Combination Work Combination Work

Arbejdet består af 2 dele - protese + fastcementeret bro.

Usynlig lås
I dag kan man få et bedre resultat med MK1 precitionstillæg, som sammenkobler broen med del-protesen uden synlige bøjler. Det betyder, at mellem delprotesen og broen er der en lukket, men ikke synlig låsemekanisme, som åbnes med en nøgle (se nøgle på kindtand nederst på billedet).

Mere naturlig
Den flytbar delprotese vil derfor virke mere naturlig kosmetisk set, end en løsning med synlige bøjler. Stabiliteten vil omtrent være ligeså god, som en fuldbro.

Tar' mindre plads
Fordi protesen sidder på en metalplade, fylder den mindre i munden. Den er også placeret på linie med de oprindelige tænder. Derfor vil presset på bidet fordele sig på alle tænder og ikke kun på protesen. Denne effekt vil øge levetiden på hele arbejdet, og reducere svind af kæbebenet.

Combination Work Combination Work

Vores Priser