TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Priser og Garanti

Din tryghed!

Garantien bliver ofte overset af patienter, når de beslutter hvilken tandklinik de vælger. Efter vores mening er garantien en meget vigtig faktor, der er med til at adskiller en kvalitets klinik fra andre klinikker.

Kreativ Dental tilbyder dig den mest omfattende garanti nogen tandklinik i Europa tilbyder, fordi vi er overbeviste om den høje standard af vores håndværk og i kvaliteten af ​​de materialer vi bruger. Ingen anden tandklinik kan matche vores garanti vilkår.

Nogle tandklinikker vil ikke engang nævne, hvilken garanti de vil tilbyde dig. Nogle klinikker tilbyder kun en 2 års garanti, og så betaler de ikke engang for flyvninger eller indkvartering.

Kreativ Dental tilbyder ikke kun den længste garanti periode, de betaler også for din flybillet op til 250 € (ca. kr. 1.850) og for indkvartering på et af ​​vores tandhoteller i hele den tid, der nødvendig for din behandling, hvis uheldet skulle ske.

Kun en tandlægeklinik, der arbejder efter de højeste standarder, kan tilbyde disse generøse garanti vilkår.

Produkt garanti

Alm. Gnathological behandlingArcus Digma II bid korrektion´s behandling
LivstidLivstidDIO og Alpa Bio Implantater (kun produktet: skrue og abutment)
5 år6 årKroner og Broer (ikke midlertidige)
5 år6 årIndlæg - Inlay/outlay
3 år4 årKombinationsarbejde
3 år4 årTeleskop og clik bar system, flytbar og delvis tanderstaning
1år 2 årTandproteser (ikke midlertidige)
1år1 årPlastfyldninger


Garantibevis

Du får udleveret et skriftligt garantibevis på behandlingen på dansk, når behandlingen er afsluttet.

Hvis det usandsynlige skulle ske .....
- at laboratoriet eller tandlægen begår en fejl, så patienten igen skal til behandling i Budapest, forpligter Kreativ Dental sig til at dække behandlingen 100% samt flybilletten til dagens aktuelle pris dog max. 250 € (ca. kr. 1.850 ) uanset hvor der flyves fra samt for hoteludgifter i enkeltværelse på et af klinikkens partner hoteller i hele behandlings perioden, (mad og drikke er ikke inkl.). Kreativ Dental tilbyder også gratis tandtaxi til og fra lufthavnen.

I tilfælde af små korrektioner opstået på grund af fejl, kan patienten - efter forudgående aftale med Tandrejser/Kreativ Dental - henvende sig til vores egen tandlæge i Danmark, og sende regningen til Kreativ Dental. Ved små korrektioner/fejl, forstås udgifter under max. kr. 1.500. Recementering af kroner godtgøres med op til max. kr. 750.

Garantien bliver reduceret eller bortfalder:

  • hvis patienten har forsømt tand/-mundhygiejnen
  • hvis patienten ikke har fulgt tandlægens instruktioner (f.eks. ikke brugt protese om natten efter forskrifterne)
  • hvis flytbar tanderstatning, som delvis eller protetisk tanderstatning, ikke holdes forsvarligt eller tabes med brud til følge.
  • hvis patienten ikke går til tandlæge/tandteknikker til kontrol og forebyggende undersøgelse mindst en gang om året i Danmark
  • hvis patientens tandkød eller tandben svinder som følge af en naturlig udvikling, eller patienten har en ubehandlet parodontose eller andre tand-/mundsygdomme
  • hvis patienten taber sig eller tager betydeligt på inden for kort tid - flytbar tanderstatning
  • hvis der optræder almindelige sygdomme der har negativ effekt på tændernes tilstand (f.eks. diabetes, epilepsi, osteoporose, eventuel virkning af røntgen eller kemoterapi).
  • Garantien dækker ikke for eventuelle uforudsete rodbehandling efter tand/tænder er blevet forberedt til krone & broværk. Lejlighedsvis kan tænderne lide af forberedelse traumer under kronen & broværk behandling og resulterer i et behov for en rodbehandling bagefter. Eller alm. tandsygdomme som rodbetændelse, langvarig traume, caries eller allergiske reaktioner, som ikke på behandlingstidspunktet kunne konstateres eller ses på røntgenbilledet.

Forsikring

Kreativ Dental har selvfølgelig patientansvarsforsikring dækkende for laboratorie- og tandlægearbejdet Samtlige tandlæger har desuden - i.h.t. gældende lovgivning i Ungarn - hver især en patientansvarsforsikring.