TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Behandling Porcelænsindlæg

Porcelænsindlæg eller INLAY/ONLAY

Personalet på klinikken bruger selv porcelænsindlæg, som alternativ til plastfyldninger. Det gør de, fordi porcelæn er en langtidsholdbar løsning af særlig høj kvalitet. Det svarer næsten til en ny tand.

Hvorfor nu porcelæn ?
Alle kan tåle porcelæn, fordi porcelæn ikke frigiver matalioner i kroppen i modsætning til kviksølvplomber. Porcelæn frigiver ikke allergifremkaldende stoffer.

Meget ofte har tænder dybe revner p.g.a. gamle kviksølvplomber. Tænderne revner med risiko for at de knækker.

Fremstilling og forarbejdning - der er forskel på indlæg !!
Den gamle fyldning fjernes, og der tages et aftryk af tandens hulrum. Dit indlæg bliver forarbejdet af klinikkens egne tandteknikerne, så det passer 100%, når det indsættes. Indlægget og tanden behandles med bindemidler og indlægget limes fast til tanden, så højden passer nøjagtig som i et puslespil - 1.gang. Kreativ Dentals indlæg fremstilles af materialet GC Gradia, som prismæssigt svarer til materialet til kroner. Holdbarhed og kvalitet er meget høj, fordi fremstillingsprocessen er lang.

Et porcelænsindlæg kan genbruges
Hvis du får hul i en tand, tages indlægget ud, tanden renses for carries, og indlægget sættes tilbage og cementeres fast. Tabes indlægget cementeres det fast igen.