TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Tandrejser tilbyder gratis konsultations pakke

konsultation

Til alle nye patienter tilbyder vi gratis en konsultations pakke.

  • Gratis flybillet *se betingelser
  • Gratis 1 overnatning på et af vores tandhoteller ( kræver at man bor på hotellet under hele opholdet under konsultationen )
  • Gratis konsultation og behandlingsplan(er)
  • Gratis dansk tolk
  • Gratis OPG X-røntgen (normal pris 300 DKK)
  • Gratis transport til og fra lufthavnen i Budapest

*Betingelser for refundering af din fly billet

Hvis du beslutter dig for at påbegynde din tandbehandling indenfor 3 måneder efter konsultationen, vil flybilletten fra din konsultationen blive godtgjort på følgende måde:

Har behandlingsplanen en værdi på mere end DKK 13.500 vil din første flybillet (konsultation), blive refunderet op til maksimalt DKK 1.350 ved afslutning af din behandling.

For at se vores prisliste og beregne den omtrentlige pris for din behandling klik her.

Hvordan gør man? klik her

Vi tilbyder 2 muligheder, når du bestiller dit første besøg på klinikken.

Mulighed 1 - Kun konsultation

Besøg tandlægeklinikken for en indledende konsultation, få udarbejdet din behandlingsplan med priser i danske kroner, møde de medarbejdere, der skal behandle dig, lær omgivelserne og klinikken lidt at kende og vende tilbage max. 3 måneder senere for at påbegynde behandling.

inklusiv 1 gratis hotel overnatning på et af vore "tandhoteller" ( kræver at man bor på hotellet under hele opholdet under konsultationen )

Mulighed 2 - Konsultation + start på behandling

Vi anbefaler et 3 til 5 dages ophold til konsultation og påbegyndelse af din behandling, som for eksempel 3 dage til implantater og 5 dage til porcelænskroner

inklusiv 1 gratis hotel overnatning på et af vore "tandhoteller" og din flybilleten refunderes* ( kræver at man bor på hotellet under hele opholdet under konsultationen )

Bestil din gratis konsultations pakke klik her

Hvorfor tilbyder Kreativ Dental ikke konsultationer i Danmark?

Nøjagtig planlægning af dentalt arbejde er af helt afgørende betydning for et godt resultat. Derfor er adgang til vores specialister og det mest avancerede udstyr noget vi ikke går på kompromis med.

Hos Kreativ Dental har vi meget ofte patienter, som hvor der kræves vanskeligt og kompliceret dentalt arbejde.

Det er vigtigt, at din tandlæge og de specialister, der eventuelt vil blive involveret i din behandling, har mulighed for at undersøge dig på klinikken, for at kunne give dig en præcis og professionel behandlingsplan. Hos Kreativ Dental arbejder man som et team, og konsultationen inddrager ofte vores specialister ud over tandlægen.