TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Tandrejser tilbyder gratis konsultations pakke

konsultation

Til alle nye patienter tilbyder vi gratis en konsultations pakke.

  • Gratis flybillet *se betingelser
  • Gratis 1 overnatning på et af vores tandhoteller ( kræver at man bor på hotellet under hele opholdet under konsultationen )
  • Gratis konsultation og behandlingsplan(er)
  • Gratis dansk tolk
  • Gratis OPG X-røntgen (normal pris 300 DKK)
  • Gratis transport til og fra lufthavnen i Budapest

*Betingelser for refundering af din fly billet

Hvis du beslutter dig for at påbegynde din tandbehandling indenfor 3 måneder efter konsultationen, vil flybilletten fra din konsultationen blive godtgjort på følgende måde:

Har behandlingsplanen en værdi på mere end DKK 13.500 vil din første flybillet (konsultation), blive refunderet op til maksimalt DKK 1.350 ved afslutning af din behandling.

For at se vores prisliste og beregne den omtrentlige pris for din behandling klik her.

Hvordan gør man? klik her

Vi tilbyder 2 muligheder, når du bestiller dit første besøg på klinikken.

Mulighed 1 - Kun konsultation

Besøg tandlægeklinikken for en indledende konsultation, få udarbejdet din behandlingsplan med priser i danske kroner, møde de medarbejdere, der skal behandle dig, lær omgivelserne og klinikken lidt at kende og vende tilbage max. 3 måneder senere for at påbegynde behandling.

inklusiv 1 gratis hotel overnatning på et af vore "tandhoteller" ( kræver at man bor på hotellet under hele opholdet under konsultationen )

Mulighed 2 - Konsultation + start på behandling

Vi anbefaler et 3 til 5 dages ophold til konsultation og påbegyndelse af din behandling, som for eksempel 3 dage til implantater og 5 dage til porcelænskroner

inklusiv 1 gratis hotel overnatning på et af vore "tandhoteller" og din flybilleten refunderes* ( kræver at man bor på hotellet under hele opholdet under konsultationen )

Bestil din gratis konsultations pakke klik her

Hvorfor tilbyder Kreativ Dental ikke konsultationer i Danmark?

Specialister i at løse komplementerer tandproblemer

Kreativ Dental blev grundlagt for mere end 20 år siden med intentionen om at tilbyde komplekse større tandbehandlinger som er til at betale. Hvor kundskaberne af mindre klinikker slutter, begynder Kreativ Dental's ekspertise.

Gratis konsultationer udføres i Budapest af professionelle specialister som alle har deres speciale indenfor hver sit område indenfor tandbehandlinger. Dette betyder at vi kan udføre nøjagtig de behandlinger de enkelte problemer kræver uden ubehagelige overraskelser.

Konsultationer i hjemlandet er blevet populære på det seneste indenfor tandturisme. Vi anbefaler ikke denne metode da det ikke er muligt for én tandlæge at anbefale en præcis behandling uden at involvere andre specialister, specielt for patienter som har brug for omfattende behandling, patienten kan føle sig misinformeret og når patienten på klinikken i udlandet får sit endelige behandlingsforslag viser det sig måske at være anderledes end det der var stillet i udsigt.

Kreativ Dental undgår dette unødvendige skridt ved at kun udføre vores undersøgelser på klinikken hvor vores specialteams består af genopbyggelses- specialister, implantologer, kæbekiruger og endodontister, som konstant står klar til at assistere ved komplicerede beslutninger når dette er påkrævet.

Med vores eget tandlaboratorium på klikken, kan tandteknikere også blive involveret tidligt i planlægningsprocessen så vi sikrer vores patienter den bedst tænkelige løsning.

Dette integrerede system har gjort det muligt for os at sikre et godt smil for titusindevis af patienter fra hele verdenen.