TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Klinikken

Siden etableringen af vores første klinik i 1996, har Kreativ Dental kunne tilbyde uovertruffen service & tandbehandlinger i Budapest af højeste standard. Ungarn er kendt som hovedstad for kunder, som søger muligheder for at få lavet deres tænder udenlands. Ikke kun fordi vi kan tilbyde en langt billigere behandling sammenlignet med de gennemsnitlige priser i resten af Vesteuropa, men også fordi standarden af vores arbejde er meget høj sammenlignet med klinikker i hele verden.

Vores nye klinik er den mest avancerede i Europa - udelukkende bygget til formålet som tandklinik. Se klinikken i 3D, klik her.

The ClinicThe Clinic

Vi er specialiseret i implantater, erstatning af kunstige knogler, Sinus Lifting, Periodontal kirurgi, Dental CAT Scans, porcelænskroner & broer.

The ClinicThe ClinicThe Clinic

Kunstige tænder er et andet område, vi er specialiseret i. Vores porcelænskroner er fremstillet på vores eget sublime laboratorium. Laboratoriet er placeret samme sted som klinikken og er udstyret med seneste teknologi fra Japan & Tyskland. Men vigtigst af alt, er 6 af vores tandteknikere special uddannede til at varetage dette.