TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Klinikken

Dental Clinic of the Year 2018

IMTJ Awards 2018

Medieudgivelse (31. maj 2018)

Tandklinik i Budapest vinder stor international pris

Kreativ Dental Clinic hædret som International Dental Clinic of the Year i IMTJ Medical Travel Awards 2018

Kreativ Dental Clinic har vundet en stor international medicinsk turisme pris for deres resultater med at tiltrække internationale patienter til Budapest, Ungarn.

Kreativ Dental Clinic blev hædret som International Dental Clinic of the Year 2018 ved medicinsk rejse publikation, International Medical Travel Journal, på deres årlige prisuddeling, IMTJ Medical Travel Awards 2018 (http://awards.imtj.com).

Præmierne blev præsenteret den 23. maj på en højprofileret modtagelse i Athen, Grækenland under IMTJ Medical Travel Summit (https://summit.imtj.com), der samlede ledende sundhedsudbydere og medicinske turismeeksperter fra hele verden. Priserne blev generøst støttet af Elitour, Medical Korea, Det Hellenske Motormuseum, Radisson Blu, Argo Travel og Athens Convention & Visitors Bureau.

IMTJ Award 2018

CEO for Kreativ Dental Clinic, Attila Knott siger:

“Vi er meget tilfredse med denne hæder som leder inden for dental turisme. Det er virkelig motiverende for vores medarbejdere og beroligende for vores patienter at vide, at de er på det rette sted, hvor den bedst mulige behandling er tilgængelig. Jeg er beæret over, at IMTJ har anerkendt vores indsats og hårdt arbejde ved at hædre os med titlen Dental Clinic of the Year. Vi håber, at flere nye patienter på grund af dette vil opdage os, og vi kan hjælpe med at forbedre deres livskvalitet ved at tilbyde dem omfattende langvarig tandpleje.”

Redaktør for IMTJ, Keith Pollard siger:

“IMTJ Medical Travel Awards fejrer fremragende præstation i medicinsk rejse, medicinsk turisme og sundhedsturisme industrien over hele verden, og er de eneste uafhængige priser for at anerkende dem, der er de bedste af de bedste. Vores panel på 20 internationale dommere ønskede at belønne innovation og excellence, fremhæve bedste praksis og fejre dem, der leder vejen i branchen og leverer vellykkede resultater for patienter. "Alle vores vindere eksemplificerer den måde, den medicinske rejsebranchen skal operere på - tilbyde en ekstraordinær patientoplevelse og give de bedst mulige resultater. Jeg ser allerede frem til næste års priser; Jeg opfordrer andre sygehuse, klinikker og medicinske rejseleverandører til at hæve deres niveau for kunne matche eller blive endnu bedre end årets vindere.”