TANDREJSER
TANDREJSER

Kontakt os
+45
5178 0004

Kontakt os
Kreativ Dental®
Faqs

Ofte stillede spørgsmål

?
Hvordan foregår en typisk rejse for patienten ?

Ankomst i Budapest

Efter ankomst til terminal 2A, så Kreativ Dental patienter hente deres bagage og gå mod udgangen. Efter en kort gåtur på ca. 200 m mod terminal 2B, vil du finde Kreativ Dental disken placeret lige ved siden af biludlejningsfirmaerne.

Judit Kovács, vores koordinator i lufthavnen, byder samtlige patienter velkommen og henviser alle til et område med masser af siddepladser og wi-fi. Judit venter her sammen med alle patienter indtil vores chauffører ankommer for at køre dem til deres respektive hoteller. Vi tilbyder gratis transport fra lufthavnen til hotellet.

Konsultationen

Ved ankomst til klinikken, bedes du melde dig i receptionen på 1. sal. Så snart alle dine oplysninger er registreret, vil klinik assistenten tage et orthopantograph røntgenbillede og lede dig videre til din tandlæge for yderligere konsultation / operation. Din tandlæge vil foretage en grundig undersøgelse af dine tænder, evaluere dit røntgen billede og tage en snak med dig om dine ønsker og behov. Om nødvendigt, vil der blive foretaget yderligere en konsultation med vores kirurg, Endodontist, eller Periodontist. Hvis behøves, kan vi tage en Cone Beam CT billede, som kan påvise eventuelle diagnoser i forbindelse med implantater eller rodbehandling.

Plan for behandlingen

På baggrund af din konsultation (er), vil din(e) tandlæge(r) formulere en plan for behandlingen. Du vil modtage al relevant information af et medlem af vores patient team, som vil forklare dig din behandling og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Så snart du føler dig 100% tilfreds og indforstået med selve planen for behandlingsforløbet, så vil du blive tildelt tider på selve klinikken til behandling. Ved accept af denne plan, bliver patienten bedt om at indbetale 50% af det samlede beløb for behandlingen. De sidste 50% betales først når behandlingen er veloverstået.

Selve behandlingen

Din behandling vil blive udført i forhold til den fælles plan, der er lagt. Skulle der opstå en årsag til eventuelle ændringer, vil du blive informeret om hvorfor, årsagen til denne ændring og have mulighed for at diskutere eventuelle konsekvenser herved. Dit forløb vil om muligt herved blive ændret, og du vil blive bedt om at formelt underskrive, at du accepterer ændringen. Antallet af aftaler på klinikken afhænger helt af den naturlige proces og fremgang i din behandling. Skulle du føle behov for at ville snakke dit forløb igennem eller evaluere på din proces, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte et af medlemmerne i Kreativ Dental teamet. De er klar til at hjælpe dig videre!

Afslutning på behandlingen og betaling

Så snart din behandling er overstået, vil du modtage en faktura på forløbet, du bedes betale. Betalinger kan foretages via kredit/debet kort (Mastercard, Visa, American Express), kontant, eller begge. Hvis du har modtaget behandling om en fuld restaurering såsom kroner, broer, proteser eller combination work, vil du samtidig modtage et garantibevis og information, hvordan du vedligeholder, det arbejde du har fået udført. Yderligere information om vedligeholdelse vedrørende andet arbejde, du måtte have fået udført, vil også blive givet til dig.

Efterbehandling

Efter hjemkomsten til dit eget land, vil den lokale Kreativ Dental repræsentant være din første kontakt såfremt, du har brug for yderligere assistance eller information. Vi ser frem til at byde vores patienter velkommen igen til et årligt eftersyn, så snart de har afslutte deres behandling.

?
Hvordan arrangerer jeg rejsen ?

At organisere et besøg på klinikken kan ikke være mere enkelt ved hjælp af din lokale agent.

1. Første trin er at beslutte, hvornår du har mulighed for at besøge klinikken i Budapest og kontakte os. Vi vil tage stilling til mulige datoer, som vi passe dig. Ungarn har andre officielle mærkedage sammenlignet med andre Europæiske lande, så du vil ikke have lyst til at ankomme en dag klinikken er lukket! Klinikken vil have mulighed for at modtage patienter med kort varsel for konsultationer & implantater mens du skal forvente en længere behandlingstid på bla. kroner & broer.

2. Næste trin er, du får booket dit fly. Din lokale agent kan hjælpe dig, hvis du har behov for dette.

3. Mere behøver du ikke! Klinikken varetager alle andre forpligtelser. Den vil sørge for :

  • At booke overnatninger på et hotel. Du har valget mellem 2 forskellige hoteller og nogle special udvalgte lejligheder. Hotel Amadeus ligger i 2 minutters gågang fra klinikken og vil normalt være fyldt med andre patienter fra hele verden. Besøg vores side for indkvartering, så du kan danne dig det fulde overblik.
  • At mødes med dig i lufthavnen og bringe dig sikkert til dit hotel. Hvis du har valgt at booke et helt 3. hotel, vil chaufføren sørge for, du bliver bragt til dette.
  • At du kommer til lufthavnen, når du skal hjem, hvis du bor på et af vores partner hoteller.
?
Hvor kan jeg bo ?

Kreativ Dental har forhandlet bedre rater frem på udvalgte hoteller og lejligheder. Du har muligheden for at vælge mellem 2 hoteller. Hotel Amadeus er 2 minutters gågang væk fra klinikken og er normalt fuldt booket med patienter fra hele verden. Hotel Arena er den anden mulighed, hvorfra der er transport mellem klinik og hotel hver 30. min. Du er naturligvis velkommen til at arrangere dine egne overnatninger og hotel i Budapest, - vi vil fortsat møde dig i lufthavnen og bringe dig til hotellet.

Du kan se flere detaljer og muligheder for overnatninger på vores hjemmeside.

Under alle omstændigheder er det vigtigt og nødvendigt, der foretages en konsultation inden den endelige behandling. Det er en mulighed at flyve til og fra Budapest indenfor samme dag i forhold til din første konsultation.

Den første konsultation på klinikken er gratis og vil kortlægge dine muligheder for behandling, ca. pris, varighed og hvor mange besøg, du muligvis skal beregne til klinikken. Du vil også blive oplyst en nogenlunde varighed for helingsprocessen.

Langt de fleste patienter foretrækker at forsætte med behandlingen direkte efter konsultationen under samme besøg i Budapest. I de fleste tilfælde af en varighed på 4 - 5 dage. Alternativet er, du vælger at komme igen på en planlagt dato for at påbegynde behandlingen.

Samtlige tandlæger & personale på Kreativ Dental klinikken taler engelsk. Vores ansvarlige for alle patienter, Tom Emmerson, har engelsk som modersmål og vi har et helt team ansat af tolke, som kan oversætte til flg. sprog : norsk, dansk, fransk, tysk, finsk, svensk, italiensk og russisk. Med andre ord : du vil næsten altid kunne begå dig på dit eget modersmål.

Mange patienter tager naturligvis turen til Kreativ Dental for at få lavet et godt stykke arbejde men samtidig spare nogle penge i forhold til den pris, de har fået opgivet hos deres lokale tandlæge. I gennemsnit sparer de fleste patienter omkring 40-70% på det tilbud, de har fået, i deres respektive land. Vi tilbyder en meget høj kvalitet i vores arbejde sammenholdt med rimelige priser i Ungarn.

Når du har sagt god for selve planen for behandling og er indforstået med alle betingelser, beder vi patienten om at betale 50% af den totale pris for behandlingen. De resterende 50% betales, når behandlingen er udført på klinikken.

Hvis, for eksempel, en periode af behandlingen er delt i 2 ( eksempelvis 7 dage i Budapest, 1-2 uger hjemme igen, 5 dage i Budapest ), beder vi dig om at betale 50% i slutningen af dit første ophold hos os, dvs. den 6. eller 7. arbejdsdag. De resterende 50% betales først i slutningen af din afsluttende periode hos os.

Du kan betale i Sterling Pund, Euro, US Dollars eller den ungarske møntfod - Forint. Vi accepterer betalinger med de fleste kredit kort ( eksklusiv Diners Club, American Express ). Enhver betaling med kredit kort konverteres til Forint til den gældende vekselkurs sat af den ungarske nationalbank ( MNB ).

Ungarske tandlæger er anerkendt i hele verden for deres høje standard, ekspertise og og praktisk uddannelse. Deres standard er sammenligneligt med Vesteuropa og samtlige tandlæger er registreret i foreningen for tandlæger i Ungarn.

Hvis, mod enhver forventning, noget skulle være gået galt under selve behandlingen, godtager Kreativ Dental at kompensere for en tur med fly til Budapest og hjem ( op til en værdi af max. €250,00 ). Desuden tilbyder vi at betale for samtlige overnatninger på et af vores partner hoteller ( mad ikke inklusiv ).

Ganske enkelt fordi det samelede omkostningsgrundlag for en tandlæge i Ungarn er betydeligt lavere sammenlignet med andre europæiske lande.

For at få det bedste ud af dit ophold i Ungarn, er det muligt at booke sightseeing og andre aktiviteter direkte fra dit hotel. Læs mere

Nej!. En effektiv lokal bedøvelse anvendes under selve operationen, således du ikke føler nogen ubehag under indsætning af dine implantater. Den smule ømhed og ubehag du måtte opleve efterflg. kan let behandles med medicin. Læs mere

Nej. Hvis du mangler flere tænder, behøver de ikke erstattes af individuelle implantater. Selvom implantater er kunstige rødder, kan et enkelt implantat bruges til at erstatte en eller flere tænder samtidig ved at lave en bro. Enhver patients behov varierer i forhold til det implantater, der behøves, og bestemmes af en række kliniske faktorer.

Ja. At kunne genskabe en kæbe ( oven eller nedre ) kræver normalt 6 implantater efterfulgt af 12 enheder af broarbejde sidenhen. Hvis du af en eller anden årsag ikke kan modtage 6 implantater eller vil have et billigere alternativ, er det muligt at lave en protese-løsning baseret på 4 implantater. Mens behandlingen pågår, kan patienten normalt bære proteser som en midlertidig løsning. Læs mere